mandag 27. april 2009

Gårdstur på Garnes


Søndag dro vi på gårdstur til Garnes med tante Hanne, Viljar, morfar, bestemor, tante Lise Marie, onkel Jan Egill, Sigrid og Hanna. Kristin og Viljar hadde stor stas med å mate sauer. Etter en del prøving og feiling fant de ut at sauene likte karse best.
Det var morsomt å hilse på griser, kaniner, bier, høns og kuer også....... selv om Kristin helst ville ut av fjøset umiddelbart etter at den ene kuen sleiket meg på hånden og hun så lengden på tungen. Kristin og Viljar drev også og lekte fjellgeiter oppe på en bergknaus. Viljar var spesielt ivrig... opp og ned... hele tiden mens vi andre satt på cafe.
Men det absolutte høydepunktet hele dagen var hestene. Kristin var sååååå stolt over at hun red på hest ........ TO ganger. Hun hadde nok sittet på den hesten resten av dagen om hun hadde fått lov. Etterpå reiste vi opp til tante Hanne og onkel Christer og spiste vafler. En veldig fin dag :-)

1 kommentar:

  1. Så koslig bilde :-)
    Ja, det var ein fin dag - og Viljar var heilt skutt siden han ikkje fekk sove midt på dagen. Men det gjekk fint - og det var veldig trivelig.

    No begynne bloggen virkelig å ta form... dette blir veldig bra....

    SvarSlett

Bloggarkiv